Професионална гимназия по компютърно програмиране и иновации, вече сме част от голямата мрежа на Pearson VUE от световни сертификационни центрове в света. Плановете на гимназията включват учениците в последния гимназиален етап на обучението си успешно да се задълбочат върху едно от технологичните направления и да покрият поне един професионален сертификационен изпит.
Pearson VUE е глобален лидер в електронното тестиране в сферата на информационните технологии, като предоставя пълен набор от услуги, отразработването на онлайн тестове до управление на данни. Към момента, Pearson VUE оперира с над 4400 Pearson VUE ® оторизирани центрове в 162 страни. Pearson VUE също така притежава и оперира с над 230 професионални центрове на Pearson в целия свят, обслужващи професионално лицензиране и сертифициране.

Изпитния център ще бъде отворен за всички желаещи жители и гости на града в сряда от 14:00 до 17:00 часа през учебната година, а във ваканционните дни и през седмицата. Администратор на изпитния център е Данаила Стаматова, дългогодишен преподавател по технологии с опит.
Телефонът на изпитния център е 056 850099.

E-mail за въпроси: [email protected]