CODING KIDS – HACKATHON

За първи път в Бургас, ученици от Професионална гимназия по компютърно програмиране и иновации заедно със специалисти от компания EPAM – Bulgaria, община Бургас организират състезание по програмиране за малки ученици. Регистрираните за състезанието по Scratch могат да учасват на 9 март от 9:00 часа в Регионална библиотека “Пейо Яворов” – Бургас.
С голямо удоволствие ви каним на хакатон “CodingKids”, специално организиран за деца на възраст от 8 до 14 години! Това е вашата възможност да се потопите във вълнуващия свят на програмирането, да развиете своите умения и да се срещнете с други млади таланти, които споделят вашите интереси.
Имаме за цел да създадем подкрепяща и стимулираща среда, където всеки участник може да се научи, да расте и да се забавлява. Независимо дали вече имате опит с програмирането или тепърва правите своите първи стъпки в тази област, хакатонът “CodingKids” е идеалното място за вас.
Молим Ви да дойдете 30 минути по рано, за да се регистрирате и да се запознаете с екипа от ментори и представители на компанията EPAM – Bulgaria.
Очакваме Ви с нетърпение!