ЕЛЕКТРОНИАДА 2024 – НИ ДОНЕСЕ УСПЕХ

Успех за отборите от Професионална гимназия по компютърно програмиране и иновации на състезанието по микроелектроника в Русенски университет “Ангел Кънчев”.

Поздравления на отборите от Професионалната гимназия по компютърно програмиране и иновации за техния блестящ успех на състезанието по микроелектроника в Русенски университет “Ангел Кънчев”! С гордост споделяме, че нашите ученици се изправиха срещу най-добрите в областта и се възцариха с върховната победа! Техният ангажимент, умения и иновативен дух ги издигнаха на върха на това престижно състезание.

Микроелектрониката играе ключова роля в модерния свят, променяйки начина, по който взаимодействаме с технологиите около нас. Уменията и познанията, придобити от нашите ученици в тази област, не само ги отличават, но и ги подготвят за бъдещи предизвикателства в индустрията. Това е още едно потвърждение за високото ниво на образование и подготовка, предоставяно в нашето учебно заведение. Смелостта им да се изправят пред предизвикателствата, както и стремежът към високи постижения, са вдъхновение за цялата общност.

Благодарим на учениците за техния усърден труд, на преподавателите за ненавършената подкрепа и на всички, които допринесоха за този триумф!

Втори в класирането Мартин Мечков, Николай Деспотов, Димитър Димитров с резултат 98 от 100.
Пети в класирането са Стоян Иванов, Калин Червенков и Йоана Симеонова 92 от 100.
Ръководители са Виктор Стоев и Мирослав Жеков.