МЕЖДУНАРОДЕН ИЗПИТ ПО JAVASCRIPT (ITS)

С огромна радост и гордост бихме искали да ви съобщим, че учениците от 9 клас на нашето училище постигнаха изключителен успех на международния изпит по JavaScript, организиран от International Testing Service (ITS).

Всички наши ученици, които се явиха на изпита 85, показаха отлични резултати, като някои от тях дори постигнаха над 900 точки. Техният усърден труд, упоритост и ентусиазъм за програмиране бяха възнаградени с високи оценки и признание на международно ниво.

Искаме да изкажем специални благодарности на нашите учители по информатика Красимир Ватев и Симона Димитрова, които неуморно подготвяха учениците за този престижен изпит. Вашата отдаденост и професионализъм са основен фактор за този успех.

Също така, благодарим на родителите за тяхната подкрепа и насърчаване на децата им по време на подготовката за изпита.

Този успех е само началото на изграждане на професионалното им портфолио за нашите талантливи ученици. Вярваме, че техният успех ще послужи като вдъхновение за всички ученици и ще ги мотивира да преследват и постигат още по-високи цели.
Най-високи резултати постигмаха:

9А – Александър Харакчийски – 920т.
9Б – Жаклин Янкова- 920т.
9В – Теодора Скулиева – 840т.
9Г – Калоян Петров – 940т.

Още веднъж, честито на нашите отлични ученици и на целия училищен екип! Продължавайте да вървите напред и да покорявате нови върхове!