НВО 10 КЛАС НЕЗАВИСИМА ОЦЕНКА НА ПОСТИЖЕНИЯТА

С гордост обявяваме изключителните постижения на нашите ученици на Националното външно оценяване (НВО) по Български език и литература (БЕЛ), Математика (МАТ), Английски език (АЕ) и Информационни технологии и дигитална компетентност (ИТИДК).

Български език и литература (БЕЛ)

Нашите ученици показаха високо ниво на грамотност и умения по Български език и литература. Средният резултат на нашето училище е 64,09. Поздравяваме всички ученици за техните старателни усилия и техния учител Анелия Петрова за отличната подготовка и старание през годините. Най-добри във випуска са:

Деметра  Карагьозова
Димитър Димов
Надежда  Иванова
Полина  Динева
Мартин  Стоянов
Лазар  Апостолов
Димитър Георгиев
Мартин Велков
Теодор  Танев
Ивайло Дандаринов

Математика (МАТ)

Постиженията по математика са добри, но очакваме повече в това направление от всички през следващата година. Учениците мхого добри познания и логическо мислене, като много от тях постигнаха максимален резултат. Този резултат 59,26 е работа и преданост както на учениците, така и на техните преподаватели. Благодарим на Гергана Павелова за подготовката. Най-добри ученици във випуска са:

Анастасия  Горская
Стилиян  Мишев
Денис  Юсеин
Мирослав  Чобанов
Кристина Желева
Димитър Димов
Валерия Чавдарова
Надежда  Иванова
Калоян  Георгиев
Стоян  Иванов
Енис  Мустафа
Мартин  Белчев
Сергей  Топтунов

Английски език (АЕ)

Изключителните резултати 81,86 по Английски език отразяват високото ниво на владеене на езика в нашето училище. Учениците се справиха блестящо с всички части на изпита, показвайки отлични комуникативни умения и дълбоки познания. Благодарим на Росица Найденова, която с изключително търпение води випуска кум успехи. Най-добри ученици във випуска са:

Божидар Димов
Мартин Белчев
Теодора  Лозева
Стоян Иванов
Емма  Георгиева
Алекс  Казаков
Георги Иванов
Ивайло  Бъчваров
Надежда Иванова
Георги Филипов

Информационни технологии и дигитална компетентност (ИТИДК)

В областта на Информационните технологии и дигиталната компетентност, нашите ученици също се представиха на високо ниво. Те демонстрираха умения за решаване на проблеми и приложни знания, които са ключови за успеха в съвременния дигитален свят. Виктор Стоев и Данаила Стаматова са учителите, които ги подготвиха. Най-добри ученици във випуска са:

Надежда  Иванова
Божидар  Димов
Денис Юсеин
Мартин  Белчев
Иван Стойчев
Стоян  Иванов
Валерия  Чавдарова
Ива  Недкова
Георги  Атанасов
Кристина  Желева

Поздравления

Поздравяваме всички ученици за техните изключителни постижения и благодарим на учителите за тяхната неуморна работа и отдаденост. Тези резултати са доказателство за последователното ниво на обучение и подготовка, което предлагаме.

Желаем на всички ученици много успехи и занапред и вярваме, че те ще продължат да ни радват със своите успехи и постижения!