ПЪТЯТ НА УСПЕХА

Успехът на учениците от Професионална гимназия по компютърно програмиране и иновации на Националното външно оценяване по български език и литература е резултат от съвместни усилия, целенасочена подготовка и всеотдайност. Четвърто място в града и в областта е повод за гордост и мотивация за бъдещи постижения. Този успех показва, че с правилната подкрепа и мотивация, учениците могат да достигнат високи академични върхове и да се подготвят за успешното си бъдеще. Учениците на ПГКПИ се наредиха на челнно място в класацията на училищата в България, което е добър атестат за мястото на образователната институция и качеството на преподаване.

По НВО по математика сме трети в града.

През последните години учениците в България показват стабилни и високи резултати на НВО по БЕЛ, като мнозина от тях успяват да демонстрират отлични знания и аналитични умения. Тези успехи се отразяват в увеличаващия се брой на учениците, които получават максимални оценки на изпитите.

Тези резултати са плод на усилена работа, качествено обучение и всеотдайна подкрепа от страна на учители и родители. Въпреки предизвикателствата, тенденциите са положителни и обещават още по-добри резултати в бъдеще.