Вижте кога стартира първата учебна година, първите родителски срещи и транспорта до гимназията

Първата учебна година в Професионалната гимназия по компютърно програмиране и иновации ще стартира още на 10-ти септември от 9,30 часа с програма JumpToCode, в която ще участват фирмите-партньори и университетите, подкрепящи гимназията. Нейната цел е учениците да опознаят физическата и дигитална среда, в която ще се обучават.

Те ще се включат в интересни и забавни мотивиращи тренинги, които ще им дадат възможност да опознаят света на програмирането и роботиката. Учениците ще бъдат разделени на шест групи, всяка от които ще има свои ментори и ръководители. Групите ще имат динамична програма и за част от дейностите ще се събират заедно.

Първите родителски срещи ще се състоят от 10-ти до 14-ти септември в кампуса в ж.к. “Меден рудник” от 18.00 часа.

На 8-ми и 9-ти септември ще бъдат организирани предварителни курсове с ученическите автобуси по новите маршрути до ИТ гимназията.

Допълнителна информация за програмата JumpToCode, родителските срещи и тестовия превоз до кампуса с часовете и началните спирки на различните маршрути ще бъде публикувана до 5 септември на официалния сайт на гимназията.

Моля използвайте регистрационната форма за да получите номера на групата в която ще бъдете от 10-14 септември и подробности за програмата JumpToCode

Регистрационна форма