Програмирай бъдещето!

Невероятна възможност е да учиш и разработваш проекти с връстници, които имат сходни интереси. Да участваш в извънкласни дейности водени от професионалисти с доказан опит.
Да се учиш и развиваш в дигитална среда, създадена за теб от най-добрите експерти, където твоята история на обучение ще ти помогне да планираш внимателно своето бъдеще.
Екипът създател на училището работи и ще работи за достъпа до най-добрите обучители и възможности, които има по света, така че те да бъдат на разположение през целия курс на обучение. Учениците на това единствено по рода си училище имат невероятната възможност да бъдат включвани в реални проекти възложени от Училищното настоятелство.
Училищното настоятелство е основано през 2018 година от представители на компаниите партньори и неговата основна цел е да подпомага и консултира процесите на професионалното обучение на учениците.  Фирмите партньори организираха и спонсорираха редица дейности преди старта на първата учебна година, като участваха в програма и подариха на децата невероятни моменти с вдъхновяващи лектори, изключителни професионалисти. Всички смели и ученолюбиви ученици ще са сигурни, че тяхното бъдеще ще бъде програмирано по възможно най-добрият начин.

Структурата и необходимостта от нови професии ще се промени изцяло. Роботите ще правят нещата много по-добре от хората и малцина от хората ще могат да управляват роботите на 10 xиляди дyши един. Специалностите на тази гимназия са насочени точно към професиите на бъдещето. Математика, програмиране и компютърно моделиране са основните допълнителни часове, които са част от програмата на гимназията.