ScaleFocus С НОВ ОФИС В БУРГАС

Българската технологична компания „Скейл Фокус“ разкри бургаски офис с 50 служители, повечето софтуерни инженери. Той се намира в обновена сграда в зоната за обществен достъп на Пристанище Бургас и е с невероятна гледка към морето.
Гости на откриването бяха кметът Димитър Николов и заместникът му Красимир Стойчев, Димитрина Тодорова – директор на Професионалната гимназия по компютърно програмиране и иновации, Димитър Гълъбов – изпълнителен директор на „Съдърланд България“, зам.-ректорът на университет „Проф. д-р Асен Златаров“ – проф. д-р Сотир Сотиров, Ивелина Стратева – директор „Икономика и стопански дейности“ в Община Бургас, колеги и приятели на екипа на „Скейл Фокус“.
Пламен Цекож е изпълнителен директор и съосновател на „Скейл Фокус“, който присъства на финалните защити на проекти разработени от учениците на гимназията. Компанията е доставчик за внедряване на ИТ услуги и иновации, като работи по модерни инженерни методи.

Гимназията установи ползотворни партньорски взаимоотношения със „Скейл Фокус“ още първата година. Един от дистанционните ни лектори на тема блокчейн бе прекрасния специалист Красимир Костадинов.Пламен Цеков е в настоятелството на Професионална гимназия по компютърно програмиране и иновации и ние се надяваме наши ученици да ммат стажански програми в тази успешна компания.