КОЛЕДНА ИЗНЕНАДА ЗА ГИМНАЗИСТИТЕ ОТ „ДЕВА БРОАДКАСТ“ ЕООД

Учениците обучавани в Професионална гимназия по компютърно програмиране и иновации получиха от „ДЕВА БРОАДКАСТ“ ЕООД  точно преди празниците невероятна лаборатория  по микроелектроника с най-модерни дигитални уреди за ремонт и диагностика на микроелектронни карти и създаване на управляеми чрез програмируеми системи и изследователска дейност в сферата на софтуерното инженерство.

„ДЕВА Бродкаст“ е международен лидер в производството на телекоминукационно оборудване. Компания с над 20 годишен опит, екип от доказани професионалисти и име, което клиенти по целия свят свързват с иновативни решения и безкомпромисно качество.

Фирмата е тясно специализирана в производството на оборудване за радио и телевизия, съчетаващо най-новите хардуерни и софтуерни технологии с  креативност и практичен дизайн. Портфолиото на „ДЕВА Бродкаст“ включва широка гама от продукти за Измерване и анализ на модулации, пренос и обработка на IP Audio, RDS Encoding, FM Radio Audio Processing в съответствие с последните глобални тенденции в FM/HD Radio и DAB/DAB+ технологиите.

Компанията работи с клиенти от всички точки на света и през годините е създала впечатляваща мрежа от утвърдени и надеждни партньори. Редовен участник в най-престижните форуми и лауреат на редица награди  за иновативни разработки и високотехнологични проекти, „Дева Бродкаст“ постига високите си резултатите благодарение на безупречна работна етика, безкомпромисен контрол върху качеството на продуктите и непрекъснат стремеж към усъвършенстване.

Педагогическия колектив и учениците на гимназията са щастливи, че имат такъв партньор в нелекия път за овладяване на инжинерните науки свързани с най-новите технологии, където имаме възможности за създаване на STEaM проекти.