ПРОЛЕТНА ШКОЛА ПО ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН – АПРИЛ 2020

Вие искате да се развивате  в сферата на изкуството чрез дигитално творчество и се чудите как може да тръгнете по стъпките на дизайнерите, ние ще ви помогнем да стартирате по най-добрия начин. Записвайки се за този курс, ще Ви дадем така нужните професионални и творчески умения, които ще ви подготвят за международен изпит на Photoshop.

Независимо дали сте напълно начинаещи в сферата на графичния дизайн или искате да структурирате своите знания и умения, изграждайки в процеса, портфолио, което можете да използвате за кариерно развитие, то ще успеете да извлечете максимална полза от този курс. Ще имате възможност да се обучавате по международно сертифицирани обучителни материали в най-модерния технологичен кампус до морето в Бургас – Професионална гимназия по компютърно програмиране и иновации, бул.“Захарри Стоянов“ пк. 4. Ще можете да работите по индивидуален проект под напътствията на лектор, както и да участвате в конкурса за дигитална рисунка „Виртуална пролет 2020”.

Можете да се регистрирате до 5 април 2020 , като използвате регистрационната форма AdobeSpring!

Всички регистрирани участници ще могат да се явят на международно признатия професионален сертификационен изпит
ACE Visual design using Photoshop без допълнителни такси.
С резултатите от този изпит те стават участници в най-голямото световно ученическо състезание за креативен дизайн www.acachampionship.com и могат да бъдат класирани за  световните финали в САЩ!

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab