СЪСТЕЗАНИЕ ПО ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН “ВИРТУАЛНА ПРОЛЕТ 2020”

За десета поредна година хора обичащи изкуството и технологиите стартират за децата възможност да проявят творчество рисувайки дигитално и създавайки технологични инсталации за състезанието Виртуална пролет 2020!
http://arts.gpaeburgas.org/

Целта на конкурса е учениците да открият магията на дигиталното изкуство, рисувайки да разкрият своя творчески свят и да развият уменията си по компютърна графика и живопис;

Живеем във вълнуващи времена, където технологиите са навсякъде. Изкуството е израз на мислите, които ни карат да мечтаеем за бъдещето и желанието да се справим с предизвикателствата на технологичните трансформации, както и убедеността, че да променяш действителността зависи най вече от нашите действия. Това са творческите нагласи, които очасваме да вплетете във вашите творби в творбите си за юбилейното издание на състезанието.

Организатори на конкурса са:

Английска езикова гимназия „Гео Милев“- Бургас

Професионална гимназия по компютърно програмиране и иновации – Бургас.

Подкрепящи организации:

Профилирана гимназия за чужди езици „Васил Левски“ – Бургас

Филиал на Националната художествена академия – Бургас

 Конкурсът е свободен от такса за участие.

Всеки участник може да участва с една рисунка, един колаж и една арт-инсталация. В случай, че са публикувани повече от една творба в категория, ще се оценява последната публикувана и одобрена от администраторите за участие в конкурса.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab