ФИНАЛИСТИ В НАЦИОНАЛНИЯ КРЪГ НА VIVA МАТЕМАТИКА С КОМПЮТЪР

С радост споделяме успеха на випуск 2019 на Професионална гимназия по компютърно програмиране и иновации – Бургас в състезанието организирано от VIVACOM и Българската академия на наукита „VIVA Математика с компютър”. 25 от учениците на гимназията са получили следното писмо, което ги прави финалисти в заключителния кръг на състезанието.

Ако сте получили това писмо, значи сте сред най-успешните участници в някое от двете издания на Първи кръг на състезанието, проведени чрез портала vivacognita.org през декември 2019 г. и април 2020 година. Поздравяваме Ви за този успех!

Този Втори кръг ще се проведе онлайн от 10.00 часа в неделя, 11 октомври 2020 г. и ние ще се радваме да имаме финалисти и ще продължаваме да работим в посока изграждане на дигиталните компетентности във всички научни направление за нашите учиници.  Преподаватели по математика са г-жа Кирова и г-жа Колева и те с ентусиазъм и желание подготвяха много от учениците през учебната година по различни програми предоставени от МОН за допълнителна работа с ученици за развитие на техните умения в сферата на технологиите.