ОБУЧЕНИЕ НА AZ-900 ЗА УЧИТЕЛИ И СТУДЕНТИ

Microsoft AZURE Fundamentals EXAM
Това обучение е организирано за учители и студенти, които искат да демонстрират основни познания за облачните услуги и как тези услуги се предоставят с Microsoft Azure. Съдържанието на обучителните ресурси е предназначен за кандидати с нетехнически умения като тези, които се занимават с продажба или закупуване на облачни решения и услуги или които имат някакво участие в облачни решения и услуги, както и такива с технически опит, които имат необходимост от валидиране на техните основни знания относно облачните услуги. За да се запишите, не се изисква технически ИТ опит, но някои общи познания или опит в областта на ИТ биха били от полза за вас. Това обучение е незадължителна първа стъпка в изучаването на облачните услуги и как тези концепции са илюстрирани от Microsoft Azure.

Учителите могат да се регистрират с акаунтите си от edu.mon.bg, като използват Форма за регистрация на учители;
Обучението на учителите ще се проведе от 9:00 до 13:00 часа на 11 и 12 декември 2020, онлайн. Линк към срещата ще получите след регистрация.
Студентите и всички, които нямат съответния акаунт с Форма за регистрация на посетители.
Обучението на втората група ще се проведе от 14:00 до 18:00 часа на 11 и 12 декември 2020, онлайн. Линк към срещата ще получите след регистрация.