ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН 2021

Стартираме новата учебна година с надежда и желание да бъде присъствена през по-голяма част от учебното време. Работим интензивно по международно съдържание за най-новите технологии. Най-важни обаче са винаги децата, техните мечти и желания за развитие. Четящи, последователни, разумни мечтаещи млади хора, които очакваме да направят света прекрасно място за всички нас!

На Вас, скъпи ученици – вярвайте на Вашите учители, които с любов и търпение Ви водят към необятния свят на технологиите и знанието. В училище се учите да търсите и откривате приятелства, изграждате нови връзки, откривате на неподозирани възможности за развитие на света и на Вас самите! Ще ставате по-самостоятелни, компетентни и уверени в собствените си сили! Превърнете това търсене в приключение и откривайки Вашите таланти и вдъхновения, не се колебайте да ги възприемате като своеобразен пътеводител и с упоритост и жар чертайте мечтаното свое настояще и бъдеще!

На Вас, скъпи колеги – бъдете здрави, всеотдайни и неуморни, защото Вие подготвяте бъдещето и тази отговорност е най-съществена днес в динамично променящия се свят. Вдъхновявайте децата с личния си пример и мъдрите си решения. Бъдете справедливи, подкрепящи водачи на бъдещите поколения.

На Вас, скъпи родители – бъдете търпеливи, разбиращи и обичащи. Вашите деца преминават през най-трудната възраст и имат нужда да ги изслушвате, съветвате и подкрепяте.

В този светъл ден изпълнен с обещаващо ново начало, нека всички бъдем здрави, усмихнати и положително настроени!
поздравителен адрес 15.09.2021