ЗАЕДНО НА НАЙ-СЪКРОВЕНИЯ БЪЛГАРСКИ ПРАЗНИК 24 МАЙ

Професионална гимназия по компютърно програмиране и иновации участва за първи път с всички ученици и учители в празничното шествие по случай 24 май. Водещи шествието бяха роботизирани автомобилчета сглобени и управлявани от гимназистите със знаменца, на които бяха светите братята Кирил и Методий. Отличниците класирани на първи места в световни състезания и в национални квалификации за международни състезания бяха непосредствено след знаменосците, които са едни от най-добрите ученици на гимназията.

Професионална гимназия по компютърно програмиране и иновации може само да се гордее със своите ученици и учители, които в рамките на първите четири години положиха невероятни усилия в три основни направления – английски език, математика и програмиране. Техните постижения във вътрешните проектни дейности и международните сертификационни изпити вече дават резултати.

Екипът на Професионална гимназия по компютърно програмиране и иновации благодари на учениците, техните родители и близки и общноста, която ги подкрепя в този не лек процес на изграждане на нова високотехнологична институция. Очаквайте най-скоро да презентираме постиженията си за всички, които се интересуват от нашето развитие.