CODE OF THE FUTURE 2023 – DARE TO DREAM

За втора поредна година Професионална гимназия по компютърно програмиране и иновации организира събите представящо постиженията на учениците през учебната година. Събитието тази година Code of the Future 2023 – Dare to Dream се организира с подкрепата на Училищното настоятелство на 2 юни 2023 от 10:00 часа.

За първите пет години от развитието на гимназията можем да споделим нашите утвърдени практики и направленията, в които се развиваме. Екипите от учители, които са ядрото на гимназията и създават кадри от ново поколение, ще споделят успехите на своите ученици. Включени са и номинации за най-добрите ученици от гимназията по випуски, техните постижения по математика, английски език, технологии и програмиране, природни и социални науки, спорт и изкуство.

Едно от интересните събития тази година е финалният кръг на защита на 12 проекта създадени единадесетокласници участвали в проект “Ученически практики 2”. Представяне на проектите и оценяването им от представители на компаниите, с които си партнираме през годината ще се състои от 10:00 часа в зала “Общински съвет” на Културен дом НХК – Бургас.
Изложби и зони за забавления ще бъдат на разположение на посетителите във фоайето на сградата.
Свободните места са малко, запазете своя билет от https://app.tickettailor.com/events/codingburgas/931142
Програма на събитието: