CODE OF THE FUTURE HACKATHON 23

Най-големият випуск на гимназията организира хакатон CODE OF THE FUTURE 23 от 8-ми до 10-ти декември 2023 в Професионална гимназия по компютърно програмиране и иновации – Бургас.  “Code of the Future – Hackathon” e състезание базирано на приложни умения и креативност. То е достъпно за ученици от цяла България, като целта му е да отличи най-иновативния, убедителен, революционен и привлекателен проект.

Темите на състезанието ще бъдат обявени в първия състезателен ден, като темите ше бъдат предложени от компаниите спонсори на състезанието. Всеки спонсор ще има право да предложи една тема, върху която ще могат участниците да работят.

Екипът ангажиран с организациата е в състав: Атанас Пожарлиев, Стоян Иванов, Калин Червенков, Борис Савов, Станислав Ташев.

 Адрес: бул. Захари Стоянов, 8009, Бургас, България (https://maps.app.goo.gl/2fPjVU3mKqMbsN6f6)
📅 Кога: 8.12 – 10.12
👨‍👩‍👧‍👦 Брой участници: две (2) до четири (4), ако желаете да се запишете, но не можете да си намерите отбор, може да пишете на [email protected] и ние ще се опитаме да Ви намерим
📃 Регистрацията за Състезанието започва на 15ти Ноември и приключва на 1ви декември или до запълване на местата. Максималният брой отбори, които ще бъдат допуснати е 24.
❓Ако имате още въпроси, можете да посетите hackathon.codingburgas.bg,
да се обадите на +359 87 9526699 или да напишете писмо до [email protected].